Het Canadese tieneridool Justin Bieber (17) heeft woensdagavond in het Sportpaleis zijn 1e concert op Belgische bodem afgewerkt.

 


Hanson deed begin de jaren 2000 de meisjesharten diep trillen. Justin Bieber deed dat in het Sportpaleis in superlatieve vorm meer dan over.

Een nieuwe versie van de Beatlemania. "Het was supertof. Er zijn geen vrouwen flauwgevallen, maar ik zag veel gillende meisjes die aan het huilen waren van blijdschap. De oordopjes hebben deugd gedaan" zei Marie-Paul, mama van fan Evy uit Vorselaar.
 
Justin Bieber trok drie verschillende outfits aan. Hij begon in een wit pak  en sloot het concert af met een blingblingjas met "Bieber" erop. Tussendoor trok de jonge zanger een zwarte outfit aan met zilveren handschoenen om een eerbetoon te brengen aan zijn grote idool Michael Jackson. Al de hits van de jonge zanger passeerden de revue, onder meer "U smile", "Never say never", "Eenie Meenie", "One time" en uiteraard "Baby".

"Voor vrouwen was het indrukwekkender dan voor mannen. Justin Bieber heeft gitaar gespeeld voor elk meisje in de zaal. Het was echt heel leuk. Ik ga vannacht dromen van "Baby"", verwijst Marlies een Kempense fervent fan uit Herentals.

Justin geniet van de vele reizen
De Canadese tienerster Justin Bieber reist momenteel door Europa voor het Europese luik van zijn "My world tour" concerttournee. Bieber is pas 17 en verkocht al meer dan anderhalf miljoen cd's. In ons land gingen er al meer dan 80.000 cd's van Bieber over de toonbank.

 Heel wat Belgische fans brachten de dag door voor de deuren van de concertzaal. "Ik vind zijn nieuwe kapsel keimooi. Hij lijkt nu mannelijker en echt sexy",  vertelt een trillende Anke uit Geel.  Een andere fan had het over de "keimooie stem" van Bieber.

In de late namiddag werkte het tieneridool nog een persconferentie af ). "Mijn stem is dieper dan voorheen en verandert geleidelijk. Het is niet dat mijn stem de ene dag heel hoog en de volgende dag laag. Het verandert gestaag", zei Bieber over zijn stemgeluid. Hij gaf ook mee dat hij er enorm van geniet om op jonge leeftijd de wereld rond te reizen.

Win 1 DVD Justin Bieber

ThalsFM Nnieuws geeft nog 1 splinternieuwe DVD  'This is my World' van Justin weg. Mail het juiste antwoord naar redactie@nnieuws.be : 'Waar trad Justin woensdagavond op?'

De winnaar mag vrijdagavond tussen 19 en 20u de DVD in onze studio's bij dj Tam & Anita afhalen.   Succes.


Foto's Fonny Showpress / Nnieuws.